Tristanove slizové laboratórium

Tristanove slizové laboratórium

Galéria

Letná zábava pre deti s Tristanom!

Kúzelník Tristan dostal list, v ktorom sa dozvie, že mu patrí naozajstné chemické laboratórium. Výskum v laboratóriu ale sám nezvládne a tak mu na pomoc prichádzajú jeho kamaráti zo škôlky. Za každý úspešný pokus, si môžu roztočiť koleso šťastia a vyhrať v ňom jedinečnú "ingredienciu" do svojho mega slizu. Sú to rôzne farby, vône, trblietky, korálky... Zaručene teda vždy vznikne jedinečný a originálny sliz, ktorý na konci deti dostanú ako darček. Pripravte sa na dobrodružstvo plné exotických farieb, vôní a nekonečného zábavného učenia.

Sliz ponúka deťom stimulujúce dobrodružstvo a podnecuje ich kreativitu. Jeho unikátna textúra a pohyby podporujú senzomotorický vývoj. Hra so slizom je nielen zábavná, ale aj uvoľňujúca aktivita, ktorá deti motivuje k experimentovaniu s farbami a prísadami. sliz podporuje sociálnu interakciu medzi deťmi.

Pri predstavení nevzniká žiadny zápach ani neporiadok. Sliz, ktorý s deťmi vytvoríme je certifikovaná hračka, spĺňajúca všetky bezpečnostné normy EU v regulácií hračiek pre deti.

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.